2017. már 24.

Holland Pázsit: egy szelet kert a teraszon!

írta: Holland Pázsit
Holland Pázsit: egy szelet kert a teraszon!

A legtöbben úgy gondolják, hogy azzal, ha kertes ház helyett a lakás mellett döntenek, választaniuk kell a szabad, zöld, természet közeli élet élménye és a városi szürkeség között. Pedig ez közel sem igaz, ugyanis a Holland Pázsit segítségével egy apró teraszon is átélhetjük a tökéletes kerti hangulatot. A természet érintésének élmény tökéletesen párosul a selymesen puha műpázsit luxus érzése mellé.

13697144_1206259476085424_3267700666465997961_n.jpg

El tudja képzelni milyen élmény lenne becsukott szemmel úgy végigsétálni a teraszon, mezítláb a tökéletesen élethű, rugalmas és puha, légáteresztő Holland Pázsiton, hogy közben azt érzi, mintha egy mezőn sétálna? Mindezt akár a belváros kellős közepén?

A Holland Pázsittal ez lehetséges! Mivel memóriaszálas, így azon sem kell aggódnia, hogy a teraszon tartott bútorok nyomot hagynak rajta! Színüket pedig tökéletesen megtartják, hiszen 100%-ban UV-stabilak, tehát színtartók, ráadásul a telepítésük is egyszerű és gyors! Különleges kialakításuknak köszönhetően kisgyermekét is nyugodt szívvel kiengedheti a teraszra négykézláb, a selymesen puha pázsitnak hála élvezi fogja a természetes hatású környezetben töltött idő minden percét

A Holland Pázsit nem csak szép és kényelmes, de esztétikus is, megtévesztésig hasonlít az élő pázsitra, de semmilyen gondozást nem igényel. Ha a hideg és kellemetlen tapintású, rideg hangulatú kőburkolatok helyett a Holland Pázsit mellett dönt, nem kell többé takarítania sem, hiszen a Holland Pázsitot évi két-három alkalommal elég porszívózni, gereblyézni.

A Holland Pázsit esetében attól sem kell tartania, hogy bedohosodik, hiszen vízáteresztő, így egy zápor után 15 perccel már ismét száraz, nem keletkeznek rajta pocsolyák, nem ázik fel. Mindemellett antiallergének, és akár 15 évig képesek teraszunkat ékesíteni! Az év 365 napján, az árnyékos teraszokon is csodálatos látványt nyújt!

A Holland Pázsit kollekciójában 15 különböző típusú pázsit burkolat található standard, prémium és luxus kategóriában. Ízlésének megfelelően választhat a tavaszi pázsit, nyári pázsit és üde zöld pázsit színek közül, 22-60 mm szálmagasságig.

A Holland Pázsit 6 év garanciával tökéletes megoldást jelent, ha szeretne egy tűzálló, környezetbarát, vízáteresztő, könnyen telepíthető, memóriaszálas, színtartó, selymesen puha, élethű műfűvel természetet varázsolni, akár néhány négyzetméterre!

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést!

www.designkaracsony.hu

www.hollandpazsit.hu

Szólj hozzá

terasz pázsit műfű műpázsit hollandpazsit