2017. már 03.

Holland Pázsit: a tökéletes választás teraszokhoz

írta: Holland Pázsit
Holland Pázsit: a tökéletes választás teraszokhoz

Egy új építésű lakás elengedhetetlen tartozéka a szépen gondozott terasz. Az elmúlt évek során egyre divatosabbá vált az erkélyek műpázsittal való borítása. Nem véletlen, hiszen nem csak egyszerű a telepítésűek, de az év minden napján, hosszú éveken át tartják tökéletes formájukat. Ráadásul törődést sem igényelnek, éppen ezért érdemes már az lakás tervezése során kalkulálni a műpázsit nyújtotta lehetőségekkel.

1222.jpg

A Holland Pázsit kellemes puha tapintású modelljei környezetbarátok, antiallergének, és akár 15 évig képesek teraszunkat ékesíteni! Az év 365 napján, az árnyékos teraszokon is csodálatos látványt nyújtanak és semmilyen gondozást nem igényelnek. Színűket pedig tökéletesen megtartják, hiszen 100%-ban UV stabilak, tehát színtartók, ráadásul a telepítésük is egyszerű és gyors!

A Holland Pázsit hosszú élettartamra szánt beépítése ágyazati hordozóréteg kiépítését, vagy meglévő ágyazó burkolat használatát igényli, mely leggyakrabban többrétegű tömörített zúzott kő ágyazat, kertek esetében. A Holland Pázsit azonban telepíthető meglévő beton-, aszfalt-, és kőburkolatra is, amennyiben a vízelvezetés biztosított, így kiválóan alkalmas teraszokhoz is!

A Holland Pázsit méretre szabható, így nem számít, hogy mekkora a telepítendő terasz mérete. A felületek megfelelő illesztés után ragasztással toldhatók, hossz- és keresztirányban is vághatók. A felületek egymáshoz ragasztása erre a célra kifejlesztett ragasztószalag és egykomponensű ragasztó felhasználásával történik. Ami fontos, hogy a műfű szőnyeget minden esetben a hátoldalon kell vágni, ezzel elkerülhető a műfű szálak átvágása. Illesztésnél célszerű ügyelni a szálirányra! A Holland Pázsit telepítése évszak független, az év bármely szakában kivitelezhető.

A Holland Pázsit 6 év garanciával tökéletes megoldást jelent, ha szeretnénk egy tűzálló, környezetbarát, vízáteresztő, könnyen telepíthető, memóriaszálas, színtartó, selymesen puha, élethű műfűvel természetet varázsolni akár néhány négyzetméterre!

 

www.designkaracsony.hu

www.hollandpazsit.hu

Szólj hozzá

terasz pázsit műfű műpázsit hollandpazsit