2019. aug 18.

Éjjel a kertben a Holland Pázsittal  

írta: Holland Pázsit
Éjjel a kertben a Holland Pázsittal   

 

A legtöbb kertes házban élő igyekszik otthona mellett a környezetét is minél szebbé varázsolni, hogy legalább ősztől tavaszig az udvar is az élettér részét képezze. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a ház és a kert az év minden napján, még éjjelente is tökéletes harmóniában nyújtana kellemes hangulatot, kitágítva ezzel az otthon fogalmát?img-19d2d07a7b6d07af29a34fda682eb0d6-v.jpg

A kert nemcsak funkciójában lehet tökéletes kiegészítője egy otthonnak, hanem igazi dísze is lehet annak! A Holland Pázsit gondozásmentes műfüveivel mindig pihe-puha pázsit várja a kertbe érkezőket, ami a kicsiket és a nagyokat is a természetbe csábítja. A műpázsit képes tökéletes összehangot alkotni az élő növényekkel és a díszburkolatokkal is, nagyban megkönnyítve ezzel a kerttulajdonosok életét. A műfű nem igényel gondozást, nem kell fűnyíróra sem költeni, az árnyékos területeken sem lesz fakó a pázsit, jöhetnek a gyümölcsfák és a díszcserjék, a díszszegélyek és a sziklakertek!

img-5b4017b035a8016f41b8965420742045-v.jpg

Egy szépen gondozott kert hívogatja az embert, hogy minél több időt töltsön a szabadban, forró nyári éjszakákon pedig nincs is jobb, mint grillezni a csillagos ég alatt egy pohár hűs limonádéval. Ilyenkor az ember légkondicionálás nélkül szinte képtelen pihenni a négy fal között, ám a mesterséges hűtés sem pótolja a szabadban töltött idő semmi máshoz nem hasonlítható érzését! Egy igazi kerti-parti a szabad ég alatt? Néhány hangulatos kerti lámpa, puha és természetes hatású műfű, girlandok, virágillat, csillagok és jó társaság. Mi kellhet még egy tökéles nyári éjszakához?

A Holland Pázsittal nem álom többé a tökéletes éjszaka a szabadban! Legyen szó baráti összejövetelről vagy egy romantikus randevúról, a Holland Pázsit műfüveivel a tökéletes hangulat garantált! Nincs több gödör, hangya, sár vagy folytonos locsolás a tökéletes összképért! Nincs több kiégett, sárga folt, nincs több gyom vagy fűnyírás és a vakondoknak is búcsút inthetünk! Csak élethű, ellapulásmentes, selymesen puha, kutyabarát pázsit lesz, amivel felejthetetlen élmény minden nyári éjszaka!

Szólj hozzá

éjszaka műfű műpázsit hollandpazsit éjszakaakertben