2016. dec 06.

Öltöztesd ünnepi ruhába kerted is

írta: Holland Pázsit
Öltöztesd ünnepi ruhába kerted is

30 % kedvezmény a műfű kivitelezésből

christmas-front-yard-decoration-ideas.jpg

Öltöztesd ünnepi ruhába kerted is

Valljuk meg őszintén, a kert az otthonunknak az a része, amihez nagyon ragaszkodunk, de sosincs időnk, vagy kedvünk törődni vele. Mit szólnál hozzá, ha mindig csodásan nézne ki és neked semmit sem kellene tenned érte?

Tavasszal örülünk, hogy jön a jó idő, és végre van kedvünk kimozdulni otthonról – na meg a tavaszi nagytakarítás és renoválás is a nyakunkon van. Nyáron örülünk, hogy túléljük hőséget, nemhogy még a tűző napon harcoljunk a gazzal és a fűnyírással. Ősszel hullanak a falevelek, ami ad épp elég munkát, és jön a hűvös – inkább a meleg szobából nézzük, ahogy a kert szépen téliesíti magát. A telet pedig ne is említsük – minden perc, amit kinn kell töltenünk, felér egy tüdőgyulladással – a hólapátolás pedig több mint elég télen a kertből – illetve abból a lehangoló sártengerből, ami marad belőle.

De lehetne ez egészen máshogyan is. A Holland Pázsit műfüveinek hála a kerted egész évben csodálatos zöld pompában tündökölhet, ahova az év bármely szakában jólesik kimenni. Új életre kelhetne az otthonod ezen része is: a kerti grillezések a barátokkal,  a hóemberépítés, vagy éppen a nyári napozás tökéletes színhelyévé válhat anélkül, hogy neked bármilyen erőfeszítést kéne tenned!

Nincs több öntözés és fűnyírás, nincs több vakondtúrás és latyak. Csak csodálatos, zöld és puha gondozásmentes műfű, ami átereszti a vizet és a négylábú családtagok kitartó kertépítő munkájának is ellenáll!

Tetszik az ötlet? Akkor két jó hírünk is van számodra!

Az egyik, hogy ha most rendelsz tőlünk műfüvet, akár még idén élvezheted a Holland Pázsit gondozásmentes termékeinek előnyeit!

A másik pedig, hogy ha december 20-ig leadod rendelésed, a telepítés akár 30%-át elengedjük!

Az akció részleteiről itt olvashatsz bővebben:

http://www.hollandpazsit.hu/content/karacsony_landing/index.html

Hagyd, hogy levegyük válladról a pázsitod gondozásának terhét, és ünneplőbe öltöztessük kerted!

www.designkaracsony.hu

www.hollandpazsit.hu

 

Szólj hozzá

pázsit télikert műfű műpázsit hollandpazsit