2019. aug 07.

Az év akciója: ne maradj le Te sem!

írta: Holland Pázsit
Az év akciója: ne maradj le Te sem!

Hatalmas népszerűségének hála, rövid ideig hiánycikké vált Samba típusú műpázsitunk, de pánikra semmi ok! Helyette ugyanis egy kihagyhatatlan akcióval kedveskedünk visszatérő és új vásárlóinknak, ugyanis  a Wellness típusú, 40 mm-es különleges, luxus minőségű műpázsitunkból most 1000 m2-ert 13.900.- forint/m2 helyett 11.500.- forint/m2 áron vásárolhatsz meg!

viber_kep_2019-08-07_11-26-59.jpg

img_4754.JPG

Ha mindenből csak a legjobbal elégedsz meg, akkor bátran mondhatjuk, hogy megtaláltad, amit kerestél! Nem véletlen ugyanis, hogy a Wellnesst a műpázsitok perzsaszőnyegeként emlegetik! A Wellness elképesztően sűrű szerkezetű, és 40 mm-es magasságú szálai biztosítják Neked azt a luxust, amire mindig is vágytál, amit megérdemelsz!

A szálak a különleges ReSoft technológiával készülnek, mely garantálja, hogy a fű erős, tartós és ellenállhatatlanul puha tapintású marad! A kétszínű szálaknak és kétszínű gyökér résznek köszönhetően tökéletesen természetes hatást kelt! Rugalmassága egyetlen más típushoz sem hasonlítható, sűrű szövése pedig garanciát jelent a hosszantartó, elbűvölő látványra, ahogy a 8 év UV garancia is!

Ha friss, élethű színekre, extrém puhaságra és rugalmasságra, tehát az igazi luxusélményre vágysz kertedben vagy teraszodon, mindezt garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentesen, akkor a Wellnessnél jobbat keresve sem találhatsz a műpázsit piacon!

A Wellness a műpázsitok netovábbja, ennek felismeréséhez pedig elég egyetlen pillantás vagy érintés! Látogass el bemutatótermünkbe és győződj meg róla, milyen selymesen puha és élethű a Holland Pázsit!

Engedj a kísértésnek és ne habozz, akciónk ugyanis augusztus végéig vagy a készlet erejéig tart!

 

Várunk szeretettel a 1138 Budapest, Bodor utca 1., B épület. fsz 1. címen!

 

 

Szólj hozzá

akció műfű műpázsit hollandpazsit