2016. nov 23.

Kifogástalan pázsit és boldog kutya egyszerre? Igen!

írta: Holland Pázsit
Kifogástalan pázsit és boldog kutya egyszerre? Igen!

A Holland Pázsit gondozásmentes, mindig tökéletes egyedi kollekciójával mindez lehetséges! Ne válassz a szép kert és házikedvenced között!

A legtöbben úgy gondolják, hogy kutya nélkül nem is élet az élet – és ezért sokszor olyan áldozatokat is képesek meghozni, amik sok bosszúsággal járhatnak a gazdik a számára. Természetesen minden eb a kertben érzi a legjobban magát, azonban akinek van négylábú társa, az pontosan tudja, hogy sok esetben el kell engednünk a rendezett gyepről szövögetett álmunkat kutyáink kedvéért.

5555.jpg

Ugyanis ahogy a kutya, úgy a gyep is rendszeres gondozást igényel(ne), ám gyorsuló életvitelünk miatt egyre kevesebb idő jut mindkettőre. Ráadásul egy olyan gyep, amit kutyáink is „kezelésbe vesznek” bizony fokozott odafigyelést igényel. Először is, mert a kutya ás, másodszor mert általában megszokott útvonalon közlekedik, ahol apró, de annál szorgosabb kis lábaival utakat tapos a gyepbe – ott is, ahol mi nem szeretnénk. És akkor még nem is beszéltünk a sárga foltokról…

De van megoldás, amivel nem csak a kutyád által okozott bosszúságoktól szabadulhatsz meg, hanem a gyeped gondozása okozta fáradtságoktól is! Képzeld el, hogy kutyusod boldogan szaladgál a pázsiton, miközben neked nem kell aggódnod a kert állapota miatt. Sőt, nyírnod vagy locsolnod sem kell azt! A Holland Pázsit ellenáll az ásásnak, kaparásnak, szaladgálásnak, és nem hagynak rajta nyomot kedvenced apró „meglepetései” sem!

Ráadásul a Holland pázsit ajánlott típusai nem csak élethűek, hanem strapabíróak, is – és ha ez még nem lenne elég, a kutyák egyszerűen imádják.

77777.jpg

Számos hazai referenciánk mutatja, hogy a Holland Pázsittal a kutyatartás és a gondozásmentes, szép kert többé nem kompromisszum kérdése.

www.designkaracsony.hu

www.hollandpazsit.hu

Szólj hozzá

kutya műfű műpázsit