2016. dec 14.

12 pont a műfű előnyeiről

írta: Holland Pázsit
12 pont a műfű előnyeiről

41.JPG

Régóta gondolkodsz rajta, hogy esetleg műfűre válts, de még nem vagy egészen biztos benne? Akkor mi most segítünk Neked a döntésben! Összeszedtük neked pontról-pontra, hogy miért járnál sokkal jobban, ha a műfüvet választanád!

1, Nincs fenntartási költsége! És ez szó szerint így van, hiszen a műfű nem igényel öntözést, sem nyírást, műtrágyáznod sem kell, és gyomirtóra is felesleges költened.

2, Tökéletesen élethű!

3, A műfű maximálisan kutya-és macskabiztos, sem az apró meglepetések, sem az ásás nem hagy nyomot rajta.

4, Bírja a kiképzést akkor is, ha medencét, vagy egy homokozót teszel rá.

5, Légáteresztő, így könnyen tisztítható és nem penészedik be.

 6, Ha a kertedben fák vannak, akkor sem kell aggódnod, hiszen a műfűnek nincs szüksége napfényre ahhoz, csodálatosan zöld legyen, a fák árnyékban éppen úgy fog pompázni, mint a napon!

7, A műfű környezetbarát! Gondolj bele: sokkal kevésbé veszi igénybe a környezeti erőforrásokat, mint az élő gyep gondozása, ráadásul közel 100%-ban újrahasznosítható!

8, Egységes és harmonikus látványt nyújt, nem színeződik el, és nem is deformálódik.

9, Hosszú élettartamú, és meglehetősen széleskörű felhasználási területe van, egyedi megoldások kivitelezésére is lehetőséged nyújt.

10,  A szülők számára igen fontos szempont, hogy a műfű nem engedi a színét, így anyaga nem koszolja össze a gyerekek ruházatát akkor sem, ha kúsznak-másznak rajta, és a talpukon sem viszik majd be a koszt a házba – sőt, a pocsolyáktól is elbúcsúzhatsz!

11, Sőt, csökkentheted a gyerekek kék-zöld foltjainak számát is, ugyanis a fűben birkózás és kergetőzés okozta sérülések is ritkulnak majd, ha a műfüvet választod! Hogy miért? Mert a műfű szálak puhaságának köszönhetően tompítja az esések okozta ütéseket!

12, Tökéletesen alkalmas teraszok burkolásához is, hiszen nincs szükség nehéz súlyú termőföldre. Így sem annak kivitelezésével nem kell bajlódni, sem azért nem kell aggódnod, hogy a föld súlya hogyan terheli az erkélyed!

 

Úgy érzed, meggyőztünk?

Akkor van még egy jó hírünk!

Ha még Karácsony előtt döntesz, a Holland Pázsitnál akár 30%-ot is megtakaríthatsz a telepítés árából!

Részletek:

http://www.hollandpazsit.hu/content/karacsony_landing/index.html

 

www.designkaracsony.hu

www.hollandpazsit.hu

Szólj hozzá

kutya pázsit műfű műpázsit hollandpazsit