2019. aug 11.

Nyerj a Holland Pázsittal Aquapark belépőt

írta: Holland Pázsit
Nyerj a Holland Pázsittal Aquapark belépőt

Büszkén mutatjuk meg Neked, hogy a Mogyoródi Aquapark is Holland Pázsitba öltözött! Ha szeretnéd, hogy a Te kertedet vagy teraszodat is gondozásmentes műfüvünk borítsa, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot, mi pedig lépésről-lépésre mindenben segítünk Neked. A tökéletes műfű kiválasztásától a kiszállításon át a kivitelezésig mindenben számíthatsz ránk, ráadásul, ha most vásárolsz Holland Pázsitot, megajándékozunk egy családi belépővel a Mogyoród Aquaparkba. Jól hangzik, igaz?

img-c6b5c786e01e8331ada893f9f5a9c74e-v.jpg

Lássuk, mit kell tenned!

Régóta gondolkozol már rajta, hogy milyen lenne az élet műfűvel? Akkor ne habozz tovább, ragadd meg az alkalmat! Fedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon (+36 (30) 502 9348), e-mailben (info@hollandpazsit.hu), vagy látogass el hozzánk személyesen (1138 Budapest, Bodor utca 1., B épület. fsz 1.) és kérd ingyenes termékmintánkat!

Ha úgy érzed ez az a minőség, amire vágysz és ajánlatunk is elnyerte a tetszésed díjmentes helyszíni felmérés keretein belül kollégánk személyesen tudja a legmegfelelőbb típust és technológiát kiválasztani Neked!  Képzeld csak el, akár már az ősz beköszönte előtt Holland Pázsiton grillezhet a család!

Ha most vásárolsz Holland Pázsitot, akkor ráadásul egy családi belépővel is kedveskedünk Neked a Mogyoródi Aquaparkba! *

Ne feledd: télen-nyáron zöld, kutyabarát, természetes megjelenésű műpázsitjaink csak Rád várnak - 8 év kültéri garanciával!

 

*Felhasználható 2019. augusztus 31-ig!

Szólj hozzá

ajándék műfű műpázsit hollandpazsit mogyorodiaquaperk