2016. nov 23.

Csodálatos tél a kertben

írta: Holland Pázsit
Csodálatos tél a kertben

Sokan az ősz első hűvösebb napjain elteszik a kerti bútorokat, összegereblyézik a leveleket és az első hó megérkeztéig teljesen megfeledkeznek a kert létezéséről – gyakran akkor is csak a hó eltakarítása miatt merészkednek ki.

2222.jpg

Pedig a tél számtalan lehetőséget nyújt rá, hogy jól érezzük magunkat a természetben – ráadásul a gyerekeket is könnyebben rá tudjuk venni, hogy kicsit kimenjenek a friss levegőre, ha a kertünket vonzóbbá tesszük számukra.

A Holland Pázsit ellenáll a zord időjárásnak, így télen is lehetőséget biztosít a kerti kikapcsolódásra. Egy hangulatos decemberi sütögetés forralt borral, vagy éppen karácsonyi dekoráció a csodálatos zöld és természetes Holland Pázsittal egy teljesen új dimenzióba emeli a téli kert fogalmát!

Ha most az jutott eszedbe, hogy „oh, milyen jó ötlet, de már elkéstünk vele, majd tavasszal”, akkor van egy jó hírünk: tévedsz!

Ugyanis már holnap is felhívhatsz minket, hogy a telet egy újjászületett kertben tölthessétek, hiszen mi ősszel is örömmel varázsoljuk csodálatosan zölddé a pázsitod, akár néhány óra alatt!  A műfű szőnyeg anyaga lég- és vízáteresztő, az alatta lévő föld így nem dohosodik télen sem, ráadásul a műfű nem csak természetes hatást kelt, hanem még környezetkímélő és energiatakarékos is, és ami még ennél is fontosabb: télen-nyáron zöld!

Merj nagyot álmodni, öltöztesd a kerted is karácsonyi hangulatba, és mutasd meg barátaidnak, hogy a kerted is olyan kellemes hely, mint az otthon – még a zord tél közepén is!

www.designkaracsony.hu

www.hollandpazsit.hu

Szólj hozzá

pázsit télikert műfű