2017. máj 15.

Ünnepelj a Holland Pázsittal!

írta: Holland Pázsit
Ünnepelj a Holland Pázsittal!

5 éves lesz a Holland Pázsit és ebből az alkalomból szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy közös pezsgőzésre és sütizésre budapesti bemutatótermünkbe május 31 és június 3 között!

5-year-happy-birthday-vector-material.jpg

Ha ebben az időszakban ellátogatsz hozzánk egy izgalmas akcióval is kedveskedünk Neked, ugyanis ha ezekben a napokban vásárolsz tőlünk műfüvet, akkor ingyen telepítjük a kiválasztott típust* vagy 15 % kedvezményt adunk a fű árából!

Nézd és simogasd meg legújabb modelljeinket bemutatótermünkben, és bátran kérdezz kollégáinktól, meséld el nekünk a tökéletes kertről vagy teraszról szövögetett álmaid, és mi segítünk a megvalósításban!

Ha apró kis teraszod szeretnéd zöldbe borítani ugyan úgy megtalálhatod nálunk álmaid pázsitját, mintha kopár kerted szeretnéd gyermekeid játszóterévé varázsolni! Kutyabarát modelljeinkkel négylábú kedvenced is veled is élvezheti majd az új pázsitot ásás és sárga foltok nélkül!

Nincs több kopár folt, nincs több fűnyírás és locsolás, nincs több vakond, csak selymesen puha és élethű Holland Pázsit!

Tehát a legfontosabbak:

Dátum: május 31 és június 3 között

Címünk: 1138 Budapest, Bodor utca 1.

Hozd magaddal az álmaid és hagyd, hogy valóra váltsuk őket!

 

*Ingyen telepítjük a kiválasztott műfű típust alépítmény nélkül

www.designkaracsony.hu

www.hollandpazsit.hu

 

 

Szólj hozzá

kert terasz pázsit télikert műfű műpázsit hollandpazsit