2016. dec 06.

Erkélybeépítés felsőfokon

írta: Holland Pázsit
Erkélybeépítés felsőfokon

Pázsit a teraszra, télen is!_32.JPG

Sokan áhítoznak a természetbe a nagyvárosi nyüzsgés elől; kiszabadulni egy kicsit a lakótelepek nyomasztó zsúfoltságából. Nem könnyű feladat azonban – főleg télen – kivitelezi mindezt. Egy nyaraló fenntartása igen költséges – nem beszélve arról, hogy milyen időigényes, a gyakori utazás pedig megöli az otthon érzését, és a pihenésből hazatérve csak még nyomasztóbb a szűk terek határolta nagyvárosi kislakás.

De van megoldás, amivel a természetet közelebb hozhatod, és kis lakásodba is csempészhetsz a kertérzésből!

A legtöbb esetben a lakótelepi lakások erkélyei kihasználatlanul árválkodnak – esetleg raktározási célt szolgálnak – pedig rengeteg lehetőséget rejtenek magunkban, akár arra is, hogy az ember kitágítsa életterét, és egy falat kis természetet csempésszen otthonába. Gondolj bele, milyen jó érzés lenne nyáron, egy napernyő alatt olvasgatni a fűben - a teraszodon. Vagy éppen az erkélyen szilveszterezni, lábad alatt mindig zöld és puha, gondozásmentes műfüvével.

kep.JPG

Jól hangzik igaz? Állj meg egy pillanatra és képzeld el, hogy az idei szilveszteri buli nálad lesz, és éjfélkor a teraszon köszöntitek az újévet, kezetekben pezsgő, körülöttetek lampionok, alattatok csodálatos zöld pázsit!

És mindez lehetséges! A Holland Pázsit gondozásmentes műfüvének hála az erkélyed minikertté változtathatod, kiléphetsz a belvárosi lakások szürkeségéből, akár még idén! Ha elég gyors vagy, akár már a karácsonyfa állítást is tervezheted az erkélyre!

Lepd meg magad a szabadság érzésével a város kellős közepén is! Mindig zöld fű, amit sem öntöznöd, sem vágnod nem kell, nem fakul ki és még légáteresztő is!

 Itt az idő a karácsonyi csodára, ne habozz!

 

www.designkaracsony.hu

www.hollandpazsit.hu

Szólj hozzá

karácsony műfenyő pázsit télikert műfű műpázsit hollandpazsit